Headerbild

Dam - 28 april, Viken hemma

2013-04-28 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Ibland är det farligt att leva för en sport så mycket som jag gör. I alla fall med min vinnarskalle. För hur mycket jag än älskar att spela fotboll så vill jag vinna till varje pris.

Förlust finns inte hos mig. Spelar ingen roll vilka vi än möter, mitt mål är alltid en seger. Ibland får man klart vara nöjd med oavgjort, men det är inte i närheten av känslan av att vinna.

Lördagens match mot Viken blev kanske inte riktigt som vi tänkt oss spelmässigt. Vi får inte i ordning på oss själva. Virrigt, snurrigt och stressigt. Och tyvärr släpper det inte riktigt i denna match heller, utan det är så nästan rakt igenom de 90 minutrarna. MEN, vinner ändå med 4-2! Och tar därmed med tre viktiga poäng.

Kanske för första gången detta år så förlorar vi sista 10 minutrarna (de gör båda sina mål då). Då vi brukar vara som starkast? Under lördagen räckte vi till ändå!

Med tanke på att jag förra helgen nämnde att vi är många olika målgörare i truppen i år så visar Lisa i dag att så ska det inte vara. ;)  Hon gör alla fyra målen själv. Vilken är sjukt kul för henne!! – Grymt Lisa!! Men segern är ändå en laginsats. Vi kämpar och det blir en lagkampsseger under lördagen. Trots att spelet inte fungerar hundra så kämpar vi till oss ytterligare 3 pinnar hemma mot Viken!

Värt att sägas är att Nathalie Erixon (98:a) gjorde debut i A-laget mot Viken! En fruktansvärt duktig spelare som är grym på att läsa spelet och på att löpa rätt. Och assistpassen fram till Lisas andra mål är det verkligen klass på. Jag är imponerad av henne!

Idag blir det ingen lika fin beskrivning av firandet efteråt. Högtalaren dog innan matchen och därmed uteblev musiken efter matchen. Dock lite besviken på att vi aldrig fick höra Sonne sjunga ”You” varken innan eller efter, skärpning Sonne!! 

Sen håller jag tummarna för att Nathalies (Linhem) och Deas knän skärper sig och blir super duper bra, NU!

Vallens ”vinnar-tuff tuff tåg” kör vidare. Nästa A-match är hemma på Kode IP redan på onsdag – derby mot SIF!