Headerbild

Herr - 30 april, inför Åsebro hemma

2013-04-30 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Då var det dags för säsongens tredje match och det bjuds på fotbollsfest i Kode. Damerna tar emot Stenungsunds IF i ett hett derby innan det är dags för oss att möta Åsebro IF.

Förra säsongen blev det dubbelmöte mot Åsebro då serien vände. Båda matcherna slutade då med seger för de blåklädda. Hemmamatchen slutade 3-1 och på bortaplan blev det 3-0. Jag minns hemmamatchen som en väldigt jämn match tills att Tony Bromé dödade matchen med att axla/nicka in en frispark mot slutet. Bortamatchen missade jag pga sjukdom så där har jag ingen kommentar.

I regel är Åsebro ganska tunga att möta, de är bra framåt med rutinerade Martin Scherdin i spetsen. De har inlett säsongen med en uddamålsförlust mot Kungshamn som känns starka i år, och vinst mot Viken på hemmaplan. Så med en vinst i bagaget kommer de nog extra taggade till Kode så det gäller att vi är på topp!

Med två raka segrar så hoppas vi kunna fortsätta på det spåret. Truppen är stort sett komplett. Bara PG som drog på sig ett rött kort mot Ed och jag själv som återhämtar mig från en enklare fotskada men hoppas bli spelklar. Dessutom kan Dennis Eriksson vara aktuell för matchcomeback efter en seg ljumskskada så förutsättningarna är bra.

”För att vinna måste man kämpa”, och det är precis vad vi ska göra!

  //Jocke