Headerbild

Herr - 8 maj, inför Stigen/Ellenö borta

2013-05-08 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Imorgon, torsdag är det dags för årets 4:e seriematch. Stigen/Ellenö står för motståndet och matchen kommer att gå på Nya Stigevis naturgräs uppe i Färgelanda.

Då var det dags för mig att förlora min bloggoskuld efter 22 år.

Jag kom till Vallen inför förra säsongen från Henån, visste inte riktigt vilken position jag skulle ha i Vallen men fick förtroendet att spela ytterback hela den säsongen. Den här säsongen har jag skolats om till mittback och trivs väldigt bra även med den positionen.

Veckan började med relativt lugn träning i måndags, för att igår tisdag spela DM-match mot Stenungsunds IF med perfekta förutsättningar, mycket folk, derby och grymt bra väder.

Det var en match där SIF hade mycket boll men vi stod upp bra i första halvlek, men tillslut vann SIF rättvist med 5-0 om jag inte minns fel (?), har redan förträngt den matchen. Victor kännde av sin trasiga fot och jag skadade ljumsken efter en nickduell.

Nog om den matchen det är bara att bryta ihop och komma igen för nu på torsdag åker vi upp till Dalsland där Stigen/Ellenö kommer att få känna på ett extra taggat Vallen efter DM-matchen. Det kommer att vara lite ovant för oss att lira på naturgräs men då gäller det bara att vara ännu mer focuserade och ge allt!

På planen är "busen" PG tillbaka efter sina 2 gula kort borta mot Ed. Tony går in i startelvan och "lill" Dennis är med efter sin långa skadeperiod.

Vad jag vill se av oss i Vallen på planen är att vi är taggade, focuserade, går in i duellerna och håller ett lugn i vårt passningsspel. Jag vill se PG och Rane utmana och komma förbi på kanterna, Hampus kvickhet och riv i anfallet, Tony komma ner och möta hålla i bollen och fördela den, "Jocke Porse" som äger mittplan och ett stabilt och aggresivt försvarspel.

Se till att ladda ordentligt gubbar med mat, vila, vatten och även psykiskt.

Snart är det torsdag och då rullar vi i bilarna upp mot Dalsland. TAGGA!!!

Tack för mig
Anders Senften