Headerbild

Dam - 9 maj, inför Valbo borta

2013-05-09 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Denna veckan har vi tränat på en liten gropig gräsplätt mellan fotbollsplanen och åkern ute i Stora Höga, ojämnt underlag och fina snedträffar har vi vant oss vid nu.

Vi kanske har fått lite extra hästkrafter av lukten också. Vi känner oss i vilket fall redo för veckans match, på RIKTIGT gräs för första gången denna säsongen!

Det är H.E.F Valbo BK som erbjuder oss ett förhoppningsvis grönt och hyfsat platt underlag. Och som jag längtat! Doften av gräs får mig att känna att säsongen är igång på riktigt och att sommaren är på väg.

I vilket fall så kommer Valbo inte få det lätt. Stämningen var inte på topp efter vår senaste match men redan på träningen dagen efter var det full fart igen, vi viker oss och kommer igen. Som Christer sa ”det var EN match, inte matchen som avgör allt”. Vi har en ny match på lördag som är exakt lika viktig och de tre poängen är värda exakt lika mycket som de vi förlorade förra veckan.

Valbo har de senaste åren varit ett starkt lag som vi för det mesta spelar ganska jämnt mot. Jag måste erkänna att jag inte kommer ihåg mycket mer av laget än ångloket* på mitten som jag har fått kämpa mot mååånga gånger. Och hon har antagligen inte gett sig än, så nu vet innermittfältet vad som väntar. SNARK! (som Erky hade sagt ;)).

*=plöjer allt i sin väg och tar aldrig slut på energi

På övriga positioner är jag inte det minsta orolig. Vi har Zlatan i mål, Helena verkar ha återhämtat sig från matförgiftningen, Lisa är tillbaka från London och vår stabila lagledare är tillbaka från Brasilien. Värvat Ronaldinhos dotter, Nea? Alla känns taggade och hela utom möjligtvis Linnéas näsa.. (därav Zlatan).

Till sist vill jag hälsa vår lilla SNORunge Vilma lycka till i helgen med distriktslaget!

Sov, ät och drick vatten nu tjejer, det är dags att hämta hem tre poäng!

Astrid