Headerbild

Dam - 19 maj, Munkedal hemma

2013-05-20 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Ännu en rolig helg för alla Vallenspelare, ledare, föräldrar och supportar. Sex nya goa pinnar för båda våra lag. I div.2 betyder det en fortsatt andra placering och i div.3 en fortsatt serieledning! Inte nog med det, det är första helgen i årets seriespe

Under lördagen kan vi inte klaga på mycket. Solen låg på hela matchen, och brännan efter sport-bh:n var ett faktum. Tråkigt för Julia som skulle ut på kvällen! Astrid hade en grym hejarklack på plats, dem hördes både högt och väl!!! Vi ser även till att det blir 0 (!!!) mål bakåt, och 4 stycken framåt!! Ja, jag tycker att det var en riktigt rolig lördag ..

Munkedal var ett lag som släppt in få mål, för att ligga där de ligger i serien, inför vår match. Vi väntade oss att dem skulle vara ett stabilt försvarsspel. De spelade tight och gav oss inte mycket ytor centralt. Dock valde de att släppa bortre kanten, vilket jag tycker vi utnyttjar för dåligt i denna match. Men vi gör ändå fyra mål på ett lag som tidigare släppt in max 2 mål i en och samma match i årets serie.

Lisa fortsätter med det hon är bäst på, hon gjorde både sitt 11 och 12 mål för säsongen. Nu presenterade sig även en ny målgörare i A-laget, Linn. Det är kul att hon är tillbaka, och det är lika roligt att hon gör två snygga mål!

Det är mycket att glädjas åt en helg som denna. En sak är hur alla tjejer i laget hanterar att bli omplacerade på plan. De flesta får testa på att spela lite här och där, och dem gör det riktigt bra med grym attityd! Sen även våra 98or som visar vilka de är i div.3 (Amanda Rees och Nathalie Erixon i söndagen match). Och sex poäng på det!!!

Just nu har vi grym stämning i laget. Att få göra det bästa jag vet med dessa tjejer är oerhört kul!! Vi har sjukt roligt ihop, både på och utanför planen. Nu njuter vi i kväll och laddar om inför nästkommande omgångar i respektive serie.

#5
/Madeleine