Headerbild

Herr - 22 maj, inför Kungshamn borta

2013-05-22 i Seniorlagens blogg / Herr

På fredag är det dags igen, motståndet är (tillfälliga) tabellettan Kungshamn. Då vi själva parkerar på plats nummer två i tabellen är det upplagt för en ”seriefinal” om man får citera ST-tidningen.

Denna vecka startade med löpning i måndags istället för vanlig träning då det var match i div 6 samtidigt. För att nämna några korta ord om den matchen så stod även då de obesegrade serieledarna för motståndet men det hjälpte föga då det blev en 3-1 seger till oss efter att vi visat prov på mycket bra spel.

Därefter har träningarna flutit på som vanligt och känslan är bra i truppen, känns som att segern mot Lysekil i helgen gav förnyat självförtroende.

Våra motståndare Kungshamn har gått som tåget i serien med 4 vinster och 1 oavgjord på 5 matcher och vad man hört så är dom väldigt samspelta och släpper till väldigt lite chanser mot sig. Förra årets möten, 1-1 hemma och 0-1 borta, speglar även detta och jag tror det kommer bli en målsnål tillställning och det gäller att ta till vara på alla chanser som det bjuds på.

Nog om Kungshamn nu och låt oss istället fokusera på oss själva. Vi har en i stort sett skadefri trupp vilket har varit ganska ovanligt detta år tyvärr. Dock har jag hört att både lill-Dennis och Rane ska till London och en viss Champions League final och missar då matchen, men jag ska inte lova något.

Tillbaka i laget är dock PG som återvänt från sina äventyr i USA och om man får tro hans insats i div 6 (2 mål!) är han riktigt spelsugen.

På fredag kör vi gubbar! Finns inget bättre än att inleda helgen med 3 goa poäng och som serieledare!

  Johan Kristensson