Headerbild

Dam - 30 maj, inför Herrestad hemma

2013-05-30 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Skönt med lördagsmatch igen. Man behöver inte oroa sig för att man ska få för mycket tid över till värdsliga saker som skolan. Jag känner faktiskt så. Ju mindre träning, desto mindre får jag gjort i skolan. Det är som när man var liten det var köttbullar

Vi går nu snart in i juni månad. Det känns inte som det var längesedan vi fick reda på att Jibban var nya huvudtränaren. Man funderade då, efter en väldigt dålig säsong, vad han kunde göra med laget. Skulle han få tjejerna att träna igen? Skulle han lyfta oss?

Jag brukar säga att vi har tur som har Kalle som gör så mycket för oss. Fixar planer, pumpar bollar och tvättar exempelvis. Han skämmer verkligen bort oss! Sen är det tur att vi har Christer och Nea som har koll på mig och framför allt Vilma, så att vi får med oss lika mycket hem som till träningar och matcher. Nu har vi även Sara som har styrka med oss varje träning. Men sen så har vi ju Jibban. Tänk om han inte valt oss, eller vi honom. Frågan är varit vi hade varit idag…. Jibban har lyft ALLA i år! Vi har lyft oss både individuellt och som lag. Tur vi har Jibban!

I helgen möter vi Herrestad. Ett lag som jag har spelat mot lite då och då men som jag inte riktigt har några speciella minnen utav. Förlorat ibland, vunnit ibland. Förra året hamnade dem på samma placering som vi i sin division 2. I år, har vi än så länge varit bättre – i alla fall poängmässigt. I söndags spelade våra andra lag i division 3 mot varandra, vi vann med 2-1. Vi vill inget mer än att ta sex poäng mot dem på mindre än en vecka. Som pricken över i. Som grädden på moset.

Nu är vi tillbaka i Kode igen. Eftersom förra helgens match mot Rössö blev flyttad har vi nu många taggade spelare som är matchsugna! Veckans tema på träningarna har varit avslut och utmana. Avslut kan man garanterat säga att vi behövde träna på. Hade det funnits någon statistik på hur många skott vi sätter på mål så skulle det inte vara någon överväldande siffra.

Nathalie är hemma efter en go semester i värmen. Jag tror bara att det är Dea och Emma E som vi saknar nu, på grund av knäskador. Vi alla hoppas dem är tillbaka väldigt snart!

Ses på lördag!!
/Madde