Headerbild

Herr - 31 maj, inför Viken hemma

2013-05-31 i Seniorlagens blogg / Herr

Då var det dags för match nummer 7 i årets upplaga av div.4 Bohuslän/Dal. Laget som gästar Kode IP är IF Viken.

Efter en kort intro till vad som komma skall så inleder vi bloggen med en klassisk "tjena, tjena bloggen" Jonathan här med en kortis om veckan. Sitter på bussen just nu och dagens outfit är match uppladdnings tänk. Min frukost bestod av... Ne nu håller vi oss till nått som är relevant för imorgon (lördag) så är de matchdax igen.

Veckans träningar har drabbats av en del frånvaro men en avslutandes träning igår med full trupp och påfyllnad av glykogen lagren. Ni som undrar vad han babblar om nu så bestod den avslutande delen av träningen igår av att äta korv och bröd. Trots frånvaro och manfall under veckan så ser truppen riktigt intressant ut. Konkurrensen börjat öka nu med då alla är med denna gången så det sett mycket intressant ut inför matchen.

Nu till motståndarna som är IF Viken som har haft en tuff start på serie spelet med bara en vinst på 6 spelade matcher. Detta är väldigt förvånande då jag av egen erfarenhet vet att de alltid har vart ett tufft lag att möta. Så mycket mer kan jag inte säga om våra motståndare. Det kommer med en 6-2 förlust och är förmodligen rejält sugna på en vinst.

Själva kommer vi från en 2-0 förlust mot serieledarna i förra matchen som även kunde ha slutat hur som helst. Det märks dock att vi är väldigt besvikna från den matchen och vill visa vad vi kan.

Därför välkomnar jag alla till en spännande match på Kode IP imorgon lördag kl 15.30. Det blå tåget rullar och det är svårt att få stopp på.

Vad gör vi, nu kör vi!
Jonis