Headerbild

Herr - 2 juni, Viken hemma "del 1"

2013-06-02 i Seniorlagens blogg / Herr

Matchen mot Viken blev en tuff drabbning och tabellen säger tyvärr inte så mycket om varför de ligger på den placering som dom gör. Det var ett krigande lag som gästade Kode IP igår (lördag).

Men det var inte bara Viken som stod för motståndet utan temperaturen låg närmare 30 grader och var lätt den varmaste matchen jag har spelat i hela mitt liv. 25 minuter in i matchen så kändes det som att man hade spelat två 90 minuters matcher, helt sjuk temperatur. Men ack vad gött det är med värme nu.

Och så här lågt in i matchen så hade vi skapat en del vassa chanser inkluderat en missad straff. Vi tog kommandot från första minut och spelade verkligen vårt spel. Viken försökte bygga upp nått men vi förstörde för dom i varje uppbyggnad och kunde starta nya anfall.

I matchminut 35-40 någonstans så började det regna lite. Sjukt vad det slår om fort men detta utnyttjade vi direkt genom att Anders "donken" Senften slår en perfekt boll upp till Bäckman, där bollen glider till i det våta gräset och deras back missbedömer totalt. Friläge och ett kyligt avslut ger 1-0 och detta står sig halvleken ut.

Under paus så smyger sig åskväder på och det är inte lite heller. Vi går ut och hinner spela 5 min max, göra ett mål men inte mer än så. Matchen blir avbruten och vi går in och väntar. Tyvärr går det inte att fortsätta spela så matchen förmodligen att fortsätta spelas vid ett senare tillfälle där man avslutande matchen.

Vi gör en fruktansvärt stabil första halvlek och det ser riktigt bra ut. Fortsättning följer...