Dam - 2 juni, Herrestad hemma

2013-06-03 i Seniorlagens blogg / Dam

Vilken lördag! Det var första juni och det var riktig sommarvärme ute. Man får inte klaga när det äntligen är varmt och solen lyser här i Sverige! Så man försökte njuta av att det var matchdag i (enligt Yngve) 28 grader sol. Det var ju å andra sidan lika

Vi hade redan under veckan som gick blivit manade att börja dricka redan på fredagen. Under matchdagen fortsatte vi dricka, ofta och i små mängder. Det är viktigt att inte glömma det som Kalle sa till mig, ”Det viktigaste är inte att du druckit, utan vad du druckit”. Jadu Kalle, det kändes som om alla hade druckit ”rätt” dricka dagen innan. ;)

Matchen då? Ja, de sista 20 minutrarna fattar vi vad som håller på att hända. Vi märker att tiden börjar bli knapp och vi börjar vilja. Nu kommer kämparglöden fram!! Men….. 20 minuter är inte tillräckligt, helst inte när Herrestad utnyttjar att vi måste få in minst 2 mål för poäng. De ligger ner mest hela tiden kan jag tycka. Kanske är det bara jag som tycker det, eftersom jag spelade i laget som behövde all tid vi kunde få. Vi lyckas i alla fall reducera till 2-3. Kvitteringen uteblir och div.2 lagets andra förlust är ett faktum.

Vi vet våra största brister. Det är det viktigaste nu, för då kan vi träna på det. Bli bättre och bättre och lyckas med det!

FY TUSAN VAD DET ÄR TRÅKIGT ATT FÖRLORA! JAG HATAR DET!!

Bryt ihop och komma igen. Nästa match är på torsdag mot Gilleby/Stala. Vi hinner nu ladda om för att gå mot tre poäng!

Div.3 lagets segertåg går vidare! 7:de raka segern och vi ligger på en stabil serieledning där!! I helgen blev det en stor seger mot Hamburgsund med 7-0 (0-0).