Headerbild

Herr - 5 juni, inför Svarteborg borta

2013-06-05 i Seniorlagens blogg / Herr

Då var det dags för en ny kraftmätning i samma anda som David mot Goliat. Denna gången beger vi oss till Dingle för match mot just Svarteborg/Dingle.

Veckan som gått bestod av två träningspass med bra närvaro och övningar där vi fick använda oss av hela träningsytan då damerna tränat i Stora Höga.

Inför imorgon (torsdag) så är laget desamma, förutom att Joakim utgår pga att han äter pizza och pasta i Italien. Och Nicke P kommer in och ersätter. Så det ser mycket intressant ut inför drabbningen med Svarteborg/Dingle.

Motståndarna sparkade sin tränare redan efter 5 matcher trots att man är med i toppstriden och slåss. Vad jag vet mer är att de har två mycket vassa målskyttar i Larsson och Knutsen så där får vi verkligen se upp. Viktig match för båda lagen då ett mycket bra utgångsläge står på spel efter denna omgången.

Med flaggan i topp på nationaldagen kl 15 så skall vi se till att denna match verkligen blir till att åka av! Vi rullar och vi slutar inte förrens den sista minuten är spelad!

Vad gör vi, nu kör vi!!

Jonis