Headerbild

Herr - 7 juni, Svarteborg borta

2013-06-07 i Seniorlagens blogg / Herr

Surt sa räven! En målrik och jämn match där lagen styrde varsin halvlek.

Det var två topplag som ställdes mot varandra i gårdagensmatch. Svarteborg tog tag i taktpinnen och styrde och ställde i första halvlek men det var Vallen som tog ledningen med 1-0 efter en fast situation. Bollen landade till slut hos Tobias Johansson som dundrar in ett hårt skott.

Men ledningen stod sig inte länge. Några minuter senare så får Svarteborg/Dingle en mycket billig frispark som resulterade i retur och mål av Knutsen. Sen rullade de på och motståndarna gör 2-1 efter en onödig straff och sen även 3-1 efter en solo prestation och halvvolley utanför straffområdet. Även tredje målet gjordes av Knutsen. Larsson gjorde mål nummer två. Resultatet stod sig till halvtid.

Efter halvtid så var de ombytta roller. Vi tog tag i de från första minut och skapade även en straff. Detta var chansen att jobba sig tillbaka i matchen. Dock missade vi denna. Några minuter senare gör de dock 4-1 genom en tveksam frispark igen. Vilket slutade i ett skott i muren och passningen ut till kanten. Där står Knutsen igen och drar ett högt skott över Rydfalk och ribba in. Allt gick in denna dag.

Vi lyckad ändå göra 4-2 men i våran frammarsch så gör de 5-2 efter en lång boll och lite miss. Vi gör ett tröstmål i slutet. Känslan efter matchen är ändå att vi gör en bra match men Svarteborg/Dingle är fruktansvärt effektiva och vinner matchen pga detta!

Vi bryter ihop och kommer igen. Nästa match är derby match mot Ödsmåls IK. Som kommer med 3 raka matcher utan förlust. De skall få smaka på ett gäng revange sugna gossar!