Dam - 11 juni, Rössö 2 borta

2013-06-12 i Seniorlagens blogg / Dam

Nu är det sommar och Vilma har fått sommarlov. Många andra har börjat sommarjobba och ytterligare några börjar vänta in semestern.

En vecko-match mot Rössö stod på schemat på tisdagskvällen. En match som var uppskjuten sen några veckor tillbaka. En match som vi visste var viktigt på många sätt, framför allt för självförtroendet tror jag.

Vad visste vi om Rössö? Vi mötte dem i DM tidigare i vår, och det blev då en komfortabel seger mot ett ungt och duktigt lag. Nu visste vi att de inte kom med samma unga trupp, lite rutin hade tillkommit. Som alltid är Rössö ett lag med hög press, snabba spelare och dem ger en inte en sekund extra för någonting.

1-1 i halvlek, men vi lyckas ha tålamod och efter ganska många fina klara målchanser från vår sida släpper allt i andra halvlek. Matchen sluter 7-1, med 5 olika målskyttar!! Lisa x2, Linn x2, Bakis, Madde (jag) och Vilma (står självmål på svenskfotboll, men målet är Vilmas, punkt slut!).

Vi gör en fin match hela laget. En boll som studsar lite som den vill, men vi löser det mesta. Stabilt bak i backlinjen och målen rullade in som de skulle.

Vi ligger nu trea i serien, efter Åsebro/Brålanda och SIF. Vi har dock gjort mest mål i årets serie, hittills. Och då ska tilläggas att vi har haft bud på väldigt många mer mål. Nästa omgång är sista matcher för vårsäsongen, mot just Åsebro/Brålanda. Sen vänder serien och vi möter dem direkt i höstsäsongen, som spelas innan sommaren.

Denna match borta i Uddevalla gav i alla fall mig nytt och förstärkt självförtroende. Efter en tung period med en förlust och en oavgjord så var en denna seger enormt viktig. Nu vet vi känslan igen, och den tar vi med oss till på söndag.

Tre nya pinnar i division 2. ÅÅH, det är så underbart att vinna. Och det är såå kul att vinna när vi spelar som vi gjorde i går.

Allt är i sin ordning igen. Vinnarlåten (Alla som inte dansar är våldtäktsmän) spelades på högsta volym igår. Och nu kööööööör vi!!