Headerbild

Dam - 14 juni, inför Åsebro/Brålanda hemma

2013-06-14 i Seniorlagens blogg / Dam

Sommaruppehållet börjar närma sig. Men innan dess väntar två otroligt viktiga och roliga matcher mot Åsebro/Brålanda. Sista matchen för vårsäsongen och första matchen för höstsäsongen.

Det känns som att vi nyss spelade premiären borta mot Strömstad, och nu är vi här. Dags för sista matchen innan serien vänder. Första mötet mot Åsebro/Brålanda spelas ”hemma” på Kode på söndag. Sista matchen hemma innan sommaruppehållet, och förhoppningsvis även den sista matchen borta i Kode – på väldigt länge! Efter sommaren hoppas vi att Stora Höga står och väntar på en rolig och spännande höstsäsong.

Åsebro/Brålanda förlorade senast hemma mot Viken, i samma omgång som vi kryssade mot Gilleby-Stala. Frågan är vilka som är mest revanschsugna på söndag? Med tanke på vår seger mot Rössö i tisdags är jag galet laddad inför söndagens möte. Det ska bli väldigt kul att spela en sån viktig match just nu. Allt hänger på oss själva för att hänga med i toppen!

En seger på söndag skulle betyda att vi klättrar upp till en andra plats i serien. VI tänker slåss om första platsen, därför måste vi ta fram all kämparglöd, vilja och glädje som vi har. (Och det är en del om jag får säga så) Jag har alltid hört att man kommer långt på att ha viljan. Vi har både vilja och talang i vår trupp, därför kommer vi att komma ännu längre!:)

Vi är ett lag under utveckling. Vi ändrar och förbättrar hela tiden. Och jag är verkligen, verkligen ledsen för Åsebro/Brålandas skull, för de kommer att få sota för detta, först på söndag och sen även i borta matchen omgången därpå!

Nu gör vi detta för varandra.
För….. bakom varje Vallenspelare står det alltid en till!

NU KÖÖÖÖR VI!!

//Madde