Headerbild

Dam - 17 juni, Åsebro/Brålanda hemma

2013-06-18 i Seniorlagens blogg / Dam

Jibban kallade det del 1, så varför inte. Del 1 av 2 i mötet med Åsebro/Brålanda är alltså spelad. Ja, och vi kan ju inte påstå att vi är missnöjda med resultatet.

Väderprognosen:
På väg till samlingen i söndags så tömdes himlen på vatten helt. Det bara forsade ner på bilrutan. Men detta var som tur var ca 1,5 timme före matchstart. Lagom till matchen så var det bara lite blandat regn med uppehåll!

Frisyrer:
Vad ska man tänka på när det regnar ute? Jo, sätt upp håret i en fläta så blir det inte tovigt! Ut på plan vandrade 12 blå spelare med varsin fläta i håret, den 13de spelare – Helena – dissade flätgruppen och körde på tofs. Men vad gör väl det om 100 år? ;)

Detta skulle alltså bli ett blogginlägg om matchen. En seger med 5-1 mot ett lag i toppen av serien och jag ska säga att vi är nöjda. Inte vår bästa match, men den räckte väldigt långt. Det är dock de som tar ledningen med 1-0. Men som Julia sa, när det är ett skitmål så blir man inte lika nervös som om det hade varit ett snyggt spelmål. Vi glömmer och går vidare, gör två mål framåt före paus. Sen gör vi tre mål inom kort tid i mitten på andra. 5-1 alltså, i del 1.

På något sätt ska vi nu njuta av segern samtidigt som vi laddar om inför returmötet i Brålanda. Det är ytterligare tre viktiga poäng som spår på spel. Och Åsebro/Brålanda är ett bra lag som garanterat kommer vara revanschsugna då!

VI laddar om och kör på nytt innan vi får lite sommarledigt!

Ses i Brålanda??

/Madde