Headerbild

Herr - 18 juni, inför Färgelanda hemma

2013-06-18 i Seniorlagens blogg / Herr

Då var det dags dör den 10:onde omgången i division 4 Bohuslän/Dal. Vi i Vallen tar emot Färgelanda på en "mittiveckan" match onsdag 19/6 med matchstart 19.45.

Veckan har börjat bra med en grym träning i måndags, bra fart och go stämmning i truppen. Idag (tisdag) blir det lugnare träning har vi hört så då lär vi bli många på träningen. Jag har även fört lite statistik och det syns klart att med en stabil måltid efter träning innan match så presterar Vallen mycket bättre (Sanna). PG kommer dock inte för han skulle på bio...... Vallen hallåhallå

Det har läckt ut att "Kapten Jonis" har grymma skills i "photoshop" och nu även lärt sig att retuschera filmer. Så tänk på det, allt man ser i film är inte sant.

Vad vet vi om Färgelanda? Ja jag vet inte någonting om dem, förutom de man kan se i tabellen. Färgelanda har gått bra de 3 senaste matcherna med 2 vinster och 1 förlust. Förlusten kom mot serieledarna Kungshamn med uddamålet. Senaste matchen gick de ut på hemmaplan och krossade Viken med 5-0. Så Färgelandas formkurva pekar uppåt men det gör även våran. Men vad spelar all statistik för roll, vi skall spela vårat spel och köra över dem.

Läget i truppen är bra, alla är friska förutom Tony som olyckligtvis har skadat sig på jobbet och kommer nog inte vara med på några matchen. Tråkigt !

Alla lag har en såkallad "buse" i laget, det är inte någon skräll att Peter "PG" Gutsavsson är Vallens "buse". Han jobbar stenhårt och ger aldrig upp, det är skönt att ha en sån kämpe på mittfältet som går in stenhårt i alla situationer och med sitt driv i steget näst intill alla gånger rycker ifrån sina motståndare.

Vi har fått några straffar med oss det senaste matcherna, men inte mycket utdelning. 3/3 straffar har vi missat och nu är det dags för Marcus och Jonas att välja ut rätt straffskytt. För att med vårat riv i anfallet kommer vi få med oss en straff på onsdag med. De finns inte många men vissa i laget har de nerverna och aldrig missat en straff i tävlingsammandrag. Nämner inte några namn, men jag hoppas våra coacher har kollen.

På matchen skall:
Vi ha ett stabilt försvarspel.
Ett mittfält som aldrig slutar springa.
Och ett anfall som bara matar på där framme och trycker in bollarna.

På onsdag rullar vi tillsammans igen gubbar med "happy faces" på !
Vad gör vi ? Nu kör vi !

//Tjuren