Headerbild

Herr - 25 juni, inför Lane borta

2013-06-25 i Seniorlagens blogg / Herr

Så var det dags för seriens sista match innan den vänder och den fantastiska slutspurten står redo inför hösten. Det blå tåget skall upp till Uddevalla ikväll med matchstart kl 19.00 mot en hungrigt IFK Lane.

Inför dagens match så kommer vi med fulla magar efter massa god mat och läsk under midsommar helgen. Vi fick en träning igår i benen och det såg taggat ut på alla håll. Framförallt så kommer Lane att få möte ett revange suget Vallen som åkte på en tråkig förlust 2-4 mot Färgelanda i senaste omgången. Då vi spela med en man mindre i 60 min så var det en riktigt tung match.

Så över till dagens motståndare som vi har mött ett x antal gånger under året. Det är ett tufft och kämpande lag som verkligen spelar till sista minuten har gått av matchen. Det fick vi bekänna färg av förra året då vi gästade deras plan och tog ledningen med 4-2. Och trots att de fick en utvisad i slut minutrarna då Hampus blev våldtagen av en spelare utanför straffområdet så kontrar de och får in 4-4 i matchens sista minut. Sen i returen så blev de även där en målrik match på Stala IP där Lane drog längsta stråt och vann med 4-3. Även här var de oskärpa matchen igenom och poäng tapp på grund av vissa omständigheter.

Men nu är vi ett år äldre och några erfarenheter rikare. Så de kommer att bli en tuff match och det är vi inställda på. Så med 4 vinster 1 oavgjord och 4 förluster dock en match mindre spelad.

Så är det ett jä***gt taggat Vallen som åker upp till Uddevalla för att kriga till sig poäng idag!

Vad gör vi, nu kör vi!

Jonis