Headerbild

Dam - 27 juni, Åsebro/Brålanda borta

2013-06-27 i Seniorlagens blogg / Dam

Då var vårsäsongen till ända. Sista matchen i div.2 spelades borta mot Åsebro/Brålanda på tisdagskvällen. Det var perfekt matchväder, en väldigt fin plan och alla tjejer verkade lika taggade som mig före matchstart.

Sen rullade det på, vi spelade på det sätt som vi tränat på. Och vi kontrollerade i stort sett matchen från start till slut!

Matchen slutade 3-0, alltså 8-1 på två matcher mot ett lag i toppen! Vi ska vara stolta och njuta av det. Vi blir bara bättre och bättre och det blir bara roligare och roligare att spela. Så det känns rätt överflödigt med ett sommaruppehåll nu!! 

Åsebro/Brålanda var inget dåligt lag. Men vi hade verkligen självförtroende, vilja och fokus i de matcherna. Vi gav dem inte den tid dem behövde, dem gav oss lite extra tid istället. Vi utnyttjade det med våra snabba spelare på kanterna och på topp. Efter en sån match var det skönt att åka och jobba natt. ;)

Vi avslutade vårsäsongen på en väldigt bra sätt. Det som grämer mig lite är förlusten mot Herrestad och krysset mot Gilleby/Stala. Det var matcher som borde slutat med i alla fall 4 poäng, och inte 1... SIF matchen har jag förträngt.

Div.2 + div.3 = 20 matcher, 15 segrar, 1 oavgjord, 69 mål och 46 poäng är resultatet av våren. Detta har gett oss en andra placering i div.2 och en första placering i div.3 (OM Gilleby/Stala tappar poäng i sin sista match).

Vi har haft våra toppar och våra dippar. Vi har gjort om och gjort rätt. Vi har njutit av segrar, surat för förluster. Det har varit precis som det borde varit! Tack alla för en fin vår. Tack Ledarstabben, det var ni som trodde på att vi skulle klara det och vi är på god väg!  Tack alla tjejer i laget – ni gör det otroligt roligt att spela med Vallens IF dam i år. Tack alla som hejat fram oss. Jag hoppas vi ses i höst igen. Då gasar vi på ännu mer!!!

Hösten börjar med DM-semifinal mot Herrestad 3 augusti. Jag hoppas alla är med oss från start redan då! Vi satsar på en ”trippel”! ;) (div.2 och 3 + DM)

//Madde