Headerbild

Dam - 7 augusti, inför Gilleby-Stala hemma

2013-08-07 i Seniorlagens blogg / Dam

Hej tjejer, coaher, lagledare, skadebehandlare, föräldrar, supportrar, moståndare och alla andra som av någon anledning läser detta.

Jag har som brev på posten fått chansen att leva en av mina drömmar, att studera utomlands. Jag har blivit antagen att läsa Mechanical Engineering på Florida Institute of Technology. Och inte nog med det, jag ska kombinerat med detta spela collegefotboll NCAA div 2 i Florida Tech Panthers. Min blivande coach har redan visat stort förtroende för mig utan att ens ha träffat mig, mycket med hjälp av Jibbans rekommendationsbrev (TACK igen!).

Jag har länge velat åka iväg och har aldrig känt att det skulle vara några problem för min del. Klart jag kommer sakna vänner och familj men ni finns kvar, vi får hålla kontakten bara! Jag hade kunnat åka vilken säsong som helst och jag tror inte ens jag hade saknat Vallen och fotbollen men just denna säsongen känns det förjävligt att lämna er. Jag har aldrig i hela mitt liv tyck att fotboll är så kul som jag gjort i år, och jag har aldrig trivts så bra i ett lag. Det är riktigt tungt att åka ifrån er, speciellt när vi faktiskt är fler som flyttar och tunnar ut truppen ytterligare. Å andra sidan kanske det finns en mening med det hela, man ska "sluta" när man är som bäst.

Vi har varit stabila i år. Klart vi har haft några sämre matcher men det är SÅ skönt att känna att vi kan komma tillbaka efter förlusternas förlust och vara 10 gånger starkare innan. Vi spelar som ett lag, vi stärker varandra och stöttar varandra, både på och utanför plan. Ursäkta, men en så sjukt jävla skön känsla! Det har varit så jag längtat till varenda träning.

På lördag drar höstsäsongen igång och eftersom serien har vänt är det dags för returmöte mot Gilleby-Stala - på hemmaplan. Olyckligtvis åker jag på fredag så jag kan inte vara med :( men jag hoppas på bättre lycka denna gång! I senaste matchen var faktiskt resultatet 2-2 orättvist. Gilleby-Stala är aldrig ett dålig motstånd och våra matcher är oftast jämna men förra mötet kan jag (lite "opartiskt") tycka att vi borde tagit tre poäng. Tex med tanke på hörnan som landade en meter inannför mållinjen men som domaren missade. Men, men, 1 poäng är bättre än ingen!

I vilket fall är det ett revanschsuget Vallen som laddar inför lördag. Nu höjer vi oss och tar 3 denna gången! Många är oroliga över att vi är så många som flyttar men jag är inte det minsta orolig. Kolla på resultatet från DM-semin i lördags mot Herrestad, 7-1!! Och jag tror inte det var någon av oss "pluggisar" som var med? Ni klarar det här utan problem. Och stöd från U-truppen kan man inte klaga på! Nathalie Erixon leder väl snart skytteligan i div.3? ;)

Har jag fel när jag säger att vi ligger 2a i både div.2 & div.3? Jag har inte jättebra koll men vi ligger i toppen med båda lagen i alla fall. Vi är en trupp på knappt 20 spelare som fixat 2 vinster/vecka större delen av våren. Fattar ni hur bra det är??

Jag kommer sakna er så enormt mycket och inget lag i världen kommer kunna få mig att trivas bättre än vad ni gjort. Ni gör det riktigt tungt att åka. Jag önskar er all lycka i serien och att ni kan fortsätta spela och utveckla vårt spel, det är så jävla kul då!! Kommer ni ihåg sista (eller egentligen båda) matcherna mot Åsebro/Brålanda? Det var ovetande min sista match med er säsongen 2013 och det kanske var lika bra. För som sagt, man ska "sluta" när man är som bäst och då var vi verkligen BÄST! Helt oslagbara.

Vi ses förhoppningsvis till jul men annars kommer jag och hälsar på lagom tills gräset är grönt nästa år ;) Lycka till med ALLT, även ni som lämnar. Jag hoppas alla är kvar när jag kommer tillbaka så vi ses igen. Och så hoppas jag att alla kommer på träningen imorgon för jag vill ha masssssaaa hejdåkramar!

Jag överlämnar härmed stolt tröja #7 till en välförtjänt spelare.

  Peace
  Astrid