Headerbild

Herr - 13 augusti, inför Ödsmål hemma

2013-08-13 i Seniorlagens blogg / Herr

Då var det dags igen för drabbning mellan titanerna från Stenungsund. De blåvita mot de grönvita. Vallens IF mot Ödsmåls IK!

Sist denna enormt mediekåta match stod på schemat vann vi tämligen enkelt. Detta med bra spel och en bra mental inställning. Det tror jag också är det viktigaste att ha med sig till denna match. Det är lätt att tro att man enkelt vinner igen men det är också det farligaste man kan tänka.

Ödsmål är bra och det är viktigt att vi tar an uppgiften på fullaste allvar. Denna gång spelas matchen på konstgräs vilket vi bör utnyttja med vårt fina grundspel och bolltrillande.

Det gäller att ha tålamod i sådana här matcher. Ödsmål har en vass offensiv så det gäller att hela laget är på tårna.

Trots förlusten mot Färgelanda, då vi helt enkelt gjorde en skitmatch, så har vi ändå häng på en fin topplacering. Denna ska vi ta. För att göra det så krävs det att vi vinner matcher som denna. Mot "lillebrorsan" i kommunen.

Vi har inget att skylla på till denna match så nu är det upp till oss spelare att ta tag i taktpinnen och bjuda publiken på en show. Därför hoppas jag på stort intresse både från föräldrar, familj, nationell tv och UEFA.

Vad gör vi? Nu kör vi!!
// Tobbe trollkarl