Headerbild

Dam - 17 augusti, Herrestad borta

2013-08-17 i Seniorlagens blogg / Dam

En riktigt härlig vinst i ovädret!

Matchen drar igång och efter cirka 5 minuter ligger jag ner med en stukad fot. Inte så mycket spel för mig, men riktigt bra spel från resten av laget. Det var faktiskt inte så jobbigt att sitta på bänken och kolla i 85 minuter när ni spelade som ni gjorde igår, så jag vill tacka er för det hehe.

Vet inte riktigt vart jag ska börja, men vi spelar som vi pratat om innan matchen. Lugnt och koncentrerat med ett rejält försvarsspel. I första halvlek pressar vi lite högre och Herrestad slår ut många bollar över linjen för de blir så stressade, vi skapar mycket och har många målchanser. Vissa gånger får Herrestad några farliga kontringar när vi slarvar lite, det var dock ingen fara då vi hade två stabila mittbackar, Helena och Vic som gjorde ett grymt jobb.

I andra halvlek är det inget snack om saken. Vi ställer upp hela vårt lag i ett äckligt försvar och stänger alla passningsvägar som finns för Herrestad ,och de blir bara mer frustrerade för varje minut som går (riktigt roligt att se). Vårt anfallsspel är det väl inte heller något fel på precis. Vi äger bollen nästan hela tiden och håller den inom laget med långa och fina anfall och sedan bra avslut på mål.

En bra instats från alla laget, speciellt från vår U-lagsspelare Amanda Rees som startade sin första match med Q-laget på innermitten, och höll sedan tätt där resten av matchen. Roligt att se! Ni ägde matchen igår tjejer!

Sonne