Headerbild

Dam - 21 augusti, inför Rössö hemma

2013-08-21 i Seniorlagens blogg / Dam

Förra gången vi mötte Rössö var på bortaplan och därifrån åkte vi hem med 3 härliga poäng. Jag minns inte om det stod 1-1 eller om Rössö ledde med 1-0 efter första halvlek, men efter snacket vi hade i halvleken gick vi ut och spelade över Rössö ordentligt

Vi spelade runt, vann första bollen, jobbade tillsammans och hjälpte varandra vilket gjorde att vi faktiskt orkade hela matchen, vilket inte Rössö gjorde. 7-1 slutade siffrorna förra matchen och jag minns hur otroligt glada vi var efter den vinsten.

Idag när vi går ut på planen ska vi komma ihåg hur vi spelade andra halvlek mot dom som vi gjorde sist, och göra precis likadant. Fastän vi vann förra gången med 7-1 ska vi inte underskatta Rössö idag när vi möter dom utan istället bestämma oss för att gå ut köra vårat spel, det vi gör som allra bäst.

Vi ska vara först på bollen, spela runt den och något som jag ofta hör från Jibban vi ska VÅGA!

Vi har inte bara en i laget som gör mål utan vi vet att flera i vårat lag faktsikt kan, vilket gör att vi har stora chanser att göra mål. Idag tjejer ska vi fortsätta att visa vilka Vallens damer är genom att spela till oss 3 poäng. Vi vet vad vi kan och vad vi går för det gäller bara att vi har inställningen idag och att vi faktiskt tror på att vi kommer klara det, för då vinner vi.

Trots att vi har tappat många spelare i år och även nu till den här matchen då Julia är utomlands och Sonne är skadad så kan vi ta detta ändå. Jag är verkligen otroligt taggad inför hemmamatchen mot Rössö ikväll och jag tror även att resten av mina lagkompisar är det.

Matchen ikväll är lagd sent 19:45, men detta är vi vana vid nu då vi har tränat på Kode sent, så för oss ska det inte vara några problem.

Nu kör vi ikväll brudar, VI KAN OCH VI SKA VINNA!

  //Backis