Headerbild

Dam - 30 augusti, inför Munkedal borta

2013-08-30 i Seniorlagens blogg / Dam

Sommaren börjar gå mot sitt slut. Hösten är på väg. Dagarna blir kallare och kallare, helst tidiga morgonar och sena kvällar. Alla är tillbaka på sina jobb och i sina skolor. Förkylningar, stukningar och resor. Det är dagar som dessa som man måste hitta s

I min vardag finns det flera guldkorn. Ett av dem är fotbollen. Trots att det blir kallare så är det alltid lika roligt att spela fotboll. Och nu kanske den blir viktigare än andra delar av året. Man kan inte njuta av ledighet och sol längre. För mig är fotbollen min undanflykt från allt annat. Man får bara vara för en stund, njuta av att göra något som man verkligen älskar!

Men innan hösten kommer på riktigt ska vi på lördag spela sommaren 2013 sista seriematch. På lördag är det sommarens sista dag. Augustis sista dag. Det är femte omgången från slutet och vi ställs mot Munkedal på bortaplan.

Vi har laddat om efter tisdagens DM-final mot division 1 laget Stångenäs. En match, som i alla fall jag, är fruktansvärt nöjd med. Hela laget var grymt bra då! Ibland räcker det inte hela vägen, men vi är nöjda för det.

Jag har mött Munkedal två gånger. I våras och förra hösten. En vinst och en förlust. Just nu är alla matcher lika svåra. Man måste ha rätt fokus inför varje match. Det finns inga lätta eller svåra lag. Inget är omöjligt, inte för någon eller några. Men på lördag ska vi göra det rätt besvärligt för Munkedal. Vi måste bara tro att vi klarar det, och det tror vi!

Tiden går fort när man har roligt. Innan vi vet ordet av är det säkert julafton. Nej, men skämt åsido. Vi har arbetat och utvecklat vårt spel i snart 9 månader. Vi har kämpat, slitit, misslyckats och lyckats. Vi har haft riktigt roligt och tagit tråkiga avsked. Vi har klarat av det mesta som kommit i vår väg. Nästa hinder är Munkedal. Jag ser fram emot matchen på lördag.

I helgen går vi för 6 nya poäng!!

//Madde
#8