Headerbild

Dam - 6 september, inför Valbo hemma

2013-09-06 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Alla matcher ska spelas. Alla matcher är i slutändan lika viktiga. Tre poäng på lördag är det enda vi går för.

Jag såg PSG möta Ajaccio för någon vecka sedan. PSG var på pappret det bättre laget och med en värvning som Cavani fanns inget annat än 3 poäng. Men.... Matchen skulle spelas, och ett baklängesmål efter ca 10 minuter. PSG pressade på i 76 minuter innan kvitteringen kom. PSG var det bättre laget, men Ajaccio hade något som stoppade dem. En sjukt galet bra målvakt, som antagligen gjorde sin livs match!! Detta ska inte hända oss, jag menar bara att man måste ha tålamod och rätt inställning för alla lag kan överraska!!

Valbo är ett av de lag som släppt in flest mål i vår division 2 i år. Vi är det lag som gjort flest mål framåt. Men... Alla matcher ska spelas! Vi känner inte till Valbo så bra att vi vet vad de kommer med för lag. Har de några nya spelare sedan sist? Vi vet inte. Vi ska inte heller kolla tabellen. Vi ska bara gå ut på Kode IP för att göra vårt jobb! "Jobb" och "jobb", vi gillar ju det vi gör...

På lördag vill vi upprepa den matchen som vi gjorde borta mot Valbo i våras. Vi vann och det var en match där vi satte i stort sett alla våra chanser. Vi var väldigt effektiva. Det var endast 2-3 lägen som inte gick in i mål. Nu ska vi visa Valbo att vi inte bara kan göra mål utan också kan spela riktig rolig fotboll.

Vi är förhoppningsvis piggare nu till helgen än den förgående. De tunga benen efter en tung period med massvis med matcher (vilket har varit sjuuukt kul dock) har försvunnit. Nu är det bara att tuta och köra. Och jag hoppas att alla förkylningar är borta och att Bakis knä är okej!

Säsongen börjar lida mot sitt slut. Och det är därför viktigt att njuta av varenda match man spelar nu. Inte bara för oss spelare, utan även för publik och ledare!!! Vi vill avsluta säsongen på bästa sätt genom att spela så bra som vi kan. I helgen laddar vi även för match mot SIF i division 3. 6 poäng ska hem till Vallen!!