Headerbild

Herr - 14 september, inför Stigen/Ellenö hemma

2013-09-14 i Seniorlagens blogg / Herr

Än en gång dags för Vallen att ta sig an ett dalslandslag. Vi ställer upp med ett piggt lag på pappret (undantaget en tung Löfgren:)).

Då jag själv inte kunnat träna under veckan pga. hård arbetsbelastning så har jag svårt att känna av hur veckan varit. Men som jag poängterade i förra matchen så borde det egentligen räcka med att se tabellen för att gå ut och köra skit imorgon.

Stigen/Ellenö är enligt rapporter ett klassiskt dalslandslag som gärna trycker på lite extra. Det passar oss alldeles utmärkt eftersom vi har flera spelare som svarar upp. I tabellen så har Kungshamn fortsatt sitt segertåg och senast slog de Svarteborg med klara 4-1. Det innebär att vi definitivt har chansen att ta oss upp på kvalplats, med lite tur i övriga matcher så kan vi på söndag eftermiddag tagit tillbaka "vår" plats.

Ryktena går att tränaren Jonas Björk har kört stenhård backträning (utan pannband t.om.) så om självaste Björk kommer in å levererar förvånar mig ej.

Hampus är het som ånga och öser in bollar (senast emot Lysekil gjorde han ett hattrick). Älgen Senften är tillbaka likaså motorn Hartwig vilket ger oss en ny dimension. Kan kapten Jonis fokusera på fotbollen istället för frisyren:) så har vi enligt mig seriens bästa mittbackspar.

Se nu till att gå ut och köra över Stigen/Ellenö så att drömmen om kval finns kvar. Vad gör vi nu?? Nu kör vi!!!

//Johan