Headerbild

Herr - 20 september, inför Åsebro borta

2013-09-20 i Seniorlagens blogg / Herr

Lördagen den 21/9 omgång 20 i divison 4 Bohuslän/Dal är slaget om 2:e platsen.

Ja det är precis som det låter. 4 Lag som har chansen på att knipa plats 2 i denna serie och få kvala till division 3. Lagen är Lane, Vallen, Svarteborg/Dingle och Åsebro. Svarteborg/Dingle tar emot Lane hemma på Sjövallen och vi i Vallen åker upp till Åsebro för att göra vårat yttersta för att ta 3 pinnar.

Veckan har varit en full fotbollsträningsvecka med 2 matcher och 2 träningar från Vallens sida. Vi som har vart på träningarna har gjort det bra, haft hög focus, bra tempo och även några härliga tävlingsmoment med vinnarskallar (svårt för vissa att ta en förlust dock då man nästan alltid måste försöka sig på fusk för att vinna, men jaja så kan det vara men jag föredrar att vinna ärligt) näää skämt åsido nu är det verkligen dags att koppla på vinnarskallarna och göra allt för att gå ut på planen imorgon och köra över Åsebro !

På matchen vill jag se: en stabil backlinje som inte viker sig i någon duell och med Rane och Lill-Dennis som kommer med upp i anfallen, ett innermitfällt med grymt starka Jocke/Virre som vinner alla andrabollar och styr spelet. Våra 2 extremt kvicka yttrar PG & Nicke P som utmanar sina försvarare och exploderar förbi dem. Trollkaren som dominerar på sin nr 10 position håller i bollen och levererar den. Duracell-Hampe som visar att han skall vara ensam på sin 3:e position i skytteligan.

Gubbar, imorgon går vi ut ger gärnet och har "happy faces" på så kommer det vara vi som lirar kvalet i höst !

Vad gör vi ? Nu kör vi !

Anders Senften