Headerbild

Dam - 22 september, Viken borta

2013-09-22 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Måste börja med en sak, vilken säsong vi gör på bortaplan. Seriens alla bortamatcher är nu spelade i division 2 och division 3 och vi har 1 förlust.

En enda, det är ett väldigt bra facit tycker jag. A-laget har i år spelat 9 matcher på bortaplan och vi har tagit med oss hela 25 av 27 poäng hem. De enda poängen vi tappat är borta mot Gilleby/Stala i våras, den matchen slutade 2-2. Division 3 har tagit 21 av 24 (på 8 matcher). Jäklar vilket gäng jag spelar i. Otroligt bra varenda en.

Till matchen mot Viken då. En seger med 1-0. Linn tyckte att det kändes som en konstig match. Det enda jag tycker var konstigt var att vi vann med "bara" 1-0. Så många möjligheter vi har att  göra både 2, 3, 4 och till och med 5 mål. Men det viktigaste var att vi vann. I år har vi blivit väldigt bortskämda med att göra många mål när vi har många lägen. Det var nog därför vi var lite förvånade i lördags.

Efter lite tveksam start på uppvärmningen med många felpass och dåliga mottagningar så började vi få ordning på spelet på uppvärmningsspelet. Och vilken match det blev sen. Vilket spel vi hade i första halvlek, har nog aldrig i år haft så stort bollinnehav i en halvlek. Vi spelade snyggt och vi varierade med boll på fötterna efter backen och långbollar och vi kom till lägen. Och det allra viktigaste, vi tog med oss tre poäng hem! Vilken lördag (citerat av Nea).

Serieledare med tre poäng och en målskillnad på +53 (19 bättre än SIF). Den målskillnaden kan nästan räknas som ett poäng. Vi är så jävla bra. Så glad att jag fått uppleva denna säsongen tillsammans med världens grymmaste damlag. Nu har vi bara en helg av seriematcher kvar. Hemma mot Strömstad på lördag. Det är säsongens sista poäng som står på spel. Och har vi tur blir det en riktigt spännande match. Vi som spelar för att ligga kvar där vi ligger i tabellen och ett Strömstad som kommer för att spela om sin överlevnad i div.2.

Vallen 2 var i Frändefors och hämtade hem tre pinnar idag. Serieledare där med 2 poäng ner till tvåan.

Bra helg helt enkelt.

#8
//Madde