Headerbild

Dam - 4 oktober, inför Lindome borta (kval)

2013-10-04 i Seniorlagens blogg / Dam

Det skulle kunna vara vilken vecka som helst. Skola/jobb på vardagarna och match på helgen. Men denna veckan är annorlunda. Det är dags för kval till division 1!!

Vi har spelat viktiga och tuffa derbyn, mötte ett division 1 lag i DM-finalen... Men detta är något helt nytt för många av oss. Och OJ så kul det kommer bli!!

Vet inte om vi har några i vårt lag som har fått möjligheten att få uppleva det som vi ska få uppleva nu. Två kvalmatcher för att ta ett steg upp i divisionspelet. Två av tre går upp. Lindome och Holmalund är motståndarna. Lindome var i samma situation förra året, men förlorade kvalet. Holmalund har vunnit sitt kval två år i rad, men tackat nej. Vi är ute på djupt vatten nu. Tur att Jibban har lärt oss att våga, våga tro på oss själva. Så när vi imorgon åker till Lindome för den första fighten så kommer vi klara av att simma utan flytvästar.

Vilken känsla jag har. Efter att ha smält seriesegern lite grann (bara lite) så är jag galet taggad för kvalet. Vilken erfarenhet det kommer ge oss. Vi kommer lära oss massor av detta. Hur det än går så ska vi njuta! Vi vet att vi möter bra lag
nu. Dessa matcher kommer ligga någonstans mellan SIF matchen och
Stångenäs matchen..Vi ska kriga i minst 180 minuter..!!

Jag tror på oss! Vi är starka tillsammans.

Nu lägger vi in en extra växel - nu köööööör vi!!

#8
/Madde