Headerbild

Följ våra 11-manna lag på Cup Syd ..

2009-05-22 i Allmänt

.. äventyret här på vår hemsida.

Torsdag

Samling 15.00 vid Adenmarks, Stora Höga för avresa mot Hässleholm och Cup Syd för tre av föreningens 11-manna lag - P94-95, F95-96 och P96.

Fredag

Våra P94-95 killar fick en tuff öppningsmatch i och förlorade med klara 5-0 mot Kullavägens BK. I andra matchen gick det bättre, efter Simon Broomés 1-0 i första halvlek trodde många på seger, med Kristianstad BoIS lyckades kvittera och matchen slutade 1-1.

F95-96 inledde med 0-0 mot IFK Mölndal, en match vi borde vunnit, men man skall samtidigt komma ihåg att de brände en straff - i alla fall var det ett bra resultat mot ett lag vi haft svårt för då vi mött dem tidigare. I andra matchen mot Jonstorps IF hade inte turen på vår sida, efter total dominans i spelet och ett frisparksmål av Linnea Johansson slutade det ändå med förlust 2-1.

P96 ställdes i sin första match mot arrangörsklubben IFK Hässleholm och förlorade även de med klara 5-0. Andra matchen mötte vi Gislaveds IS, det blev också förlust, men ändå ett fall framåt, 3-1, med Isak Andreasson som målskytt.

Nu ser vi fram emot morgondagen och nya upplevelser - fast innan dess förståss "lite span" på de andra lagens killar och tjejer som sover där vi gör ..

Lördag

Dagens första match var P96 mot Höörs IS, en match där vi inte var riktigt vakna och som slutade med förlust 4-0.

Sedan var det P94-95 mot IF Limhamn Bunkeflo LB07, en match med klar fördel för oss, men med slutresultatet 1-1 efter mål av Rasmus Espedalen.

F95-96 - IFK Osby 0-1, tung förlust igen -  frilägen, ribban och stolpträff, inget som går vår väg i denna matchen.

P96:s sista gruppspelsmatch mot norska Soon IF blev även det en förlust 3-0, nu är det D-slutspel som gäller imorgon.

Gruppettan Lindome GIF blev för svåra för F95-96, förlust med 2-1 efter ledning i paus med 1-0 av Ida Dejenfeldt, en match kvar i gruppspelet.

Äntligen, i dagens sista match kom den efterlängtade segern, Vinslövs IF snuvades på gruppsegern i P94-95 efter vår klara seger med 4-1. Ragnar Ericsson gjorde hattrick och Christopher Nilsson Pearson fick också bli målskytt. C-slutspel väntar imorgon.

Vilken dag - tänk att spela med en hejarklack bestående av ett Vallenlag på ena sidan och ett annat på andra - det är stämning det !!

Lite trötta och slitna, några småskador - men nu är det cupkväll igen .. - brännbollsmatch med blandade Vallenlag och många härliga skratt.

Söndag

P96 var först ut ch det blev stopp direkt i slutspelet, förlust med 2-0 mot Göinge FF. Dock inga sura miner här, nu blir det att ladda om som hejarklack för våra andra två lag.

Seger i sista gruppspelsmatchen för F95-96, 2-0 mot Askims IK efter mål av Emma Litzén och Linnea Johansson. Tyvärr räckte det ändå inte till vidare spel, då de andra resultaten inte gick vår väg. Nu blir det hejarklack för P94-95 även här.

Trots en fantastisk hejarklack ledd av Oliver Jarefjäll blev Högaborgs BK för svåra för P94-95 i slutspelet, förlust med 3-0.

Som avslutning på dagen kom en extra bonus - vi blev framröstade till Fair Play priset i F14 klassen - det värmde verkligen !!

Drygt 60 trötta, men glada spelare och ledare på bussen hem - en upplevelse och många härliga minnen rikare - genast kommer frågan, kan vi göra om detta nästa år igen ?! Bättre betyg går väl knappast att få ..