Headerbild

Herr - 23 augusti, inför Viken borta

2013-08-23 i Seniorlagens blogg / Herr

På lördag den 24/8 beger vi oss i Vallens herrlag upp mot Åmåls skogar för att möta Viken borta på Rösvallen.

En hel träningsvecka har passerat och redan nu börjar jag och resten av oss i Vallenherr att tagga för lördagens match mot Viken. Efter vårsäsongen hade Viken "bara" tagit 8 poäng på 12 matchen men under de 3 omgångarna som nu har gått av höstsäsongen så har viken knappat åt sig 6 poäng av 9 möjliga. Så Vikens formkurva pekar spikrakt uppåt.

Vi har även spelat 43 minuter mot dom nu under höstsäsongen, matchen som blev avbruten. Och jaa det var en konstig match, men vi får absolut inte underskatt vårt motstång pga deras läge i tabellen.

Själva så började vi i måndags men en ganska intensiv träning. Högt tempo och bra focus. Tisdagen var lite lugnare för att avsluta veckans träning på torsdag med olika tävlingsövningar och käk efteråt. Tack Sanna du är grym !

Vi åker från Stora Höga 10.30. PG var sugen på att vara uppe i tid, så vi kan strosa runt lite. PG är även känd uppe i skogarna för att lätt bli "grinig" och dra på sig gula kort, vi försöker att tänka på att ta det lungt med det.

Vi har många borta inför denna match, så start11:an ser något anorlunda ut emot vad vi är vana vid. Hoppas alla tar chansen och visar att det är denna 11:an som skall lirrrra !

110% taggning och focus nu gubbar så åker vi upp och krossar Viken !!

Vad gör vi ? Nu kör Vi !!!

/Anders Senften