Herr - 25 augusti, Viken borta

2013-08-25 i Seniorlagens blogg / Herr

Lördagens match mot Viken gav oss grymma förutsättningar att lira fotboll, vädret var grymt, en härlig bilresa på 16 mil enkel väg att ladda på och ett grymt taggat Vallen !

10.30 samlades de flesta på Ademarks för att bege sig upp mot Åmål, Hampus gick som vanligt och strosade i sin lägenhet vid samlingstid ..

Viken inledde matchen bra och skapade några bra chanser. Redan efter några minuter rinner de igenom och skall bara lägga in bollen i öppet mål. Men bollen räddas på mållinjen.

Spelmässigt är det ganska jämt men vi har svårt att komma till lägen under första halvlek. PG trollar och trixar några gånger i sin anfallsroll. Adebar, kortast på plan vinner många dickdueller, krigar och snackar gott. Men 0-0 står sig till halvlek.

Andra halvlek börjar i princip som den första där Viken trycker på. Men med en boll i djupled kommer Hampus fri i den 57;de minuten, rundar målvakten och lägger behäskat in bollen. Efter det kommer en period där vi tar över spelet och skapar några rejäla målchanser, men kan tyvärr inte punktera matchen. Istället så med ca 10 min kvar så kommer ett inlägg från våran vänsterkant och en Vikenspelare rinner igenom och kan kvittera till 1-1.

Matchen spelas i princip av och slutresultatet blir 1-1. Det känns surt att tappa en ledning, men med tanke på förutsättningarna gör vi en helt klart godkänd match.

Nu kör vi full taggning och hög närvaro på veckans träningar med mycket "happy faces" så skall det bli en riktigt bra match till helgen på Kode IP mot serieledarna Kungshamn.