Headerbild

Herr - 6 september, inför Lysekil borta

2013-09-06 i Seniorlagens blogg / Herr

Nu på lördag så bär det av emot Bohusläns blåsigaste plan.

Förra helgen fick vi bekänna färg emot Kungshamn, under de åren jag spelat i fyran tar jag mig friheten att säga att det spelet Kungshamn visade upp är bland de bättre jag upplevt.

Men nu ligger fokus på Lysekil och extremt viktiga poäng. Ska vi kunna hänga på i toppen och knycka en kvalplats så är detta en match som måste vinnas.

Inför matchen har vi speldirigenten och motorn Hartwig avstängd, men då "Porse" har sett het ut på både träning och match så kommer han axla den rollen bra. Anders "Älgen" Senften har också plockat på sig för många gula kort. Småbarnspappan Albin får lämna nappen hemma och tagga till, vilket han kommer lösa utmärkt.

Lysekil har under många år blandat och gett, även iår så har de blandat friskt. Nu det senaste så verkar det dock som om de har blivit stabilare och börjat leverera. Det gäller för oss att vara på tå och göra det vi är bra på. Vallens styrka är när bollen går och "1-mot-1" spelarna tar rätt beslut på planen. Följer vi spelplanen är jag övertygad om att Lysekil kommer känna samma som vi gjorde emot Kungshamn.

Om Vallens IF vill vara ett topplag så är det sådana här matcher vi ska leverera. 3 poäng och ett j-vla "go" är det som gäller. Ska Lysekil vinna över oss så får de spela sin livsmatch.

Vad gör vi nu???
Nu kör vi!!!!

// Adebahr