Headerbild

Dam - 12 september, inför SIF borta

2013-09-12 i Seniorlagens blogg / Dam

Då var det matchdags igen! Efter en tung period med skador och förkylningar så börjar vi äntligen återhämta oss.

Och tajmingen kunde inte varit bättre, för på lördag har vi en väldigt viktig match att spela. Vi möter SIF borta, en match som skulle kunna avgöra vem som vinner serien.

Vi mötte SIF i våras, och förlorade då med 3-0. Matchen mot SIF är en av de matcher från i våras som vi är mindre nöjda med. Vi fick inte igång vårt spel, vi var passiva och vågade inte riktigt hela vägen. När vi satsar och går för kvittering släpper vi in både 2- och 3-0. Tung förlust.

När jag ser tillbaka på vårsäsongen ser jag inte samma lag jag ser idag. Då var vi ett ungt lag med väldigt mycket vilja, men med en otrygghet som ibland lös igenom. En otrygghet och en oro över att vi inte var bra nog, att vi var för unga och inte höll måttet. Idag är vi fortfarande ett lika ungt lag, men med en trygghet och spelglädje som jag, som A-lagsspelare sen flera år tillbaka, faktiskt aldrig upplevt. Det är som en stor gemensam enhet vi går ut på fotbollsplanen, man känner sig aldrig ensam i vårt lag.

Att det är SIF vi möter har vi inte lagt någon fokus på. SIF är ett duktigt lag som har ett disciplinerat försvar, men den här matchen handlar det inte om våra moståndare. Den handlar om oss. Vi ska gå ut och göra vår grej, vi ska spela en av de roligaste matcherna den här säsongen! Vi lägger fokus på att hitta vårt spel och ha så kul som bara vi kan, när vi spelar som bäst.

Att vara i den positionen vi är just nu, att ha möjligheten att jaga en serieseger är helt fantastiskt! Det ska bli så sjukt kul att spela på lördag, vi ska ta vara på den här matchen, och njuta av varenda sekund, för det är vi värda.

Nu KÖR VI BRUDAR!!!!

/ Linn