Headerbild

Dam - 14 september, SIF borta

2013-09-14 i Seniorlagens blogg / Dam

JAJAMEN! Vi gjorde det. 1-0 mot SIF i seriefinalen, på SIFs alldeles egna hemmaplan. Kan det bli bättre?

När jag klev in i vårt omklädningsrum på SIF gården idag, möttes jag av många förväntansfulla leenden. Alla var glada, och otroligt fokuserade på vad vi skulle göra idag. Gå ut och ha riktigt kul. Uppvärmningen var riktigt bra, vi pushade varandra och hade bra fart på bollen. Samtidigt samlades mer och mer folk på läktarna, och när domaren blåste igång matchen var vi 110% taggade.

Vi gjorde precis det vi pratat om inför matchen, vi tog ett kliv tillbaka och lät dem börja rulla boll på sin vänsterkant. Vi fick en tung inledning och fick inte riktigt igång vårt eget spel till en början, och fick jobba oss in i matchen. I 22a minuten fick vi en hörna som dimper ner mitt framför målvakten, och Sonne puttade in den i högra hörnet, 1-0!

Sedan ryckte vi upp oss, och avslutar första halvleken bra. Det vi kom överrens om i halvlek var att pressen nu låg i deras omklädningsrum, vi skulle fortsätta fokusera på vårt spel. Vilket vi gjorde.

Andra halvlek var inte en av de snyggaste vi gjort. Överlag var hela denna match inte en av våra bästa, definitivt inte. Men andra halvlek var en ren och skär laginsats från vår sida. Jag är så himla stolt över oss, en sån vilja och en sån kämparglöd! Helt fantastiskt. Och vi gör det tillsammans, hela vägen, och tar med oss de där tre poängen från SIF gården!

Jag har nog fortfarande inte fattat vad som hänt, och vad detta innebär, men jag är så stolt över oss, jag älskar mitt lag! Hejja oss! Och även om det är som ett lag vi gör det idag, måste jag ändå nämna vår duktiga målis Linnea som jag tycker gör en fantastisk match!

Det är alltid kul att vinna, men ibland är det ju 1000 gånger roligare än andra och idag var en av de gångerna! Nu ska vi njuta av detta och vara stolta över oss själva och vår laginsats idag.

På måndag tar vi nya tag och laddar för ytterligare en viktig match nästa helg!