Headerbild

Dam - 19 september, inför Viken borta

2013-09-19 i Seniorlagens blogg / Dam

Det är så mycket känslor nu. Bra känslor. Jag försöker hela tiden tänka bort vad vi står inför. Men ibland vill man bara stanna upp och njuta av allt som händer.

Det är så viktigt att vi inte njuter för mycket, för inget är avgjort ännu. SIF ligger oss fortfarande tätt i ryggen, och dem kommer inte bara ge sig nu.

Men det är så här.... Förra året kom vi sist i division 2, "åkte ur" till division 2. Året innan det då åkte jag ut ur division 2 med Skepplanda BTK. Förbannelsen är äntligen bruten. För hur det än kommer att gå i dessa två sista omgångarna så kommer vi i alla fall inte åka ur. Vi kommer som sämst hamna tvåa, om vi inte släpper in en si så där 20 mål. Och med Linnea i mål tror jag chansen är väldigt liten.

På lördag åker vi upp till Åmål för att möta serietrean, inför den näst sista omgången. Viken var så nära att hänga med i toppen nu i slutstriden, men de förlorade. Mot Valbo. Vad hände där? Deras chanser till serieseger försvann där och då. Jag kan i alla fall tänka mig hur taggade Viken måste vara nu mot oss efter en sån förlust. Men egentligen borde dem veta hur taggade vi är, för vi är galet taggade!

Det ska bli riktigt kul att spela på lördag. Även om det inte blir någon direkt sovmorgon. Vi får hoppas att Bakis har koll på att samlingen är 08.45 och inte en timme senare. Vi får också hoppas att Frida får med sig sina fotbollsskor. Och sen, för allas skull så hoppas vi att Vilma har med sig allt så man slipper låna ut något som man kanske aldrig kommer få se igen...

Det som ska bli så kul är att efter matchen mot SIF så vill i alla fall jag bara rycka upp vårt spel och spela som oss igen. Vi var bra på vissa saker mot SIF, men vi spelade inte vårt spel. Vi glömde hur vi vunnit alla andra matcher i år. Nu ska vi tillbaka till att spela fotboll igen. Åh, jag bara älskar det!!!

Träningarna hittills i veckan har varit fokuserade men också avslappnande. Det är som det brukar. Vi är glada och mår bra. Vi tuffar vidare!!

Ännu en gång så köööööör vi!!!
#8 /Madde