Headerbild

Dam - 27 september, inför Strömstad hemma

2013-09-27 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Sitter här och tänker tillbaka på säsongen som varit. Hur vi genomfört den och hur vi utvecklats.

Det känns på sätt och vis skönt att se tillbaka på ett sånt underbart år vi haft. I slutändan är man galet nöjd. Men... Säsongen har minst två matcher kvar och därför kan vi ännu inte vara nöjda, för vi vill avsluta med att ta de där sista seriespelspoängen.

Kommer ihåg första seriematchen. Spänningen inför säsongen och ovissheten om vad som skulle hända. Man hade ju sina förväntningar. Men vem trodde då att vi nu denna veckan skulle sitta i förarsätet. Vem trodde att vi skulle ha allt i våra egna händer inför sista serieomgången i båda serierna? Visst, Jibban skulle säker kunna slänga in en och annan kommentar att han alltid trodde på oss. Men ärligt? Visste vi själva att vi var så bra och att vi skulle bli så bra att vi skulle slåss om två seriesegrar i den sista omgången? Jag hade bilden i mina fantasidrömmar, men nu känns allt så mycket större. Häftigare. Njuter av bara tanken.

På lördag kommer Strömstad i division 2 på besök. Dem spelar för sin överlevnad så det kommer bli åka av. Två lag som verkligen verkligen vill avsluta på bästa sätt. Två lag som i slutändan kanske måste plocka hem 1 eller 3 pinnar. Så ni som tvekar på om ni ska dyka upp på EKARVALLEN på lördag, sluta tveka för det kommer bli en grym match.

Vårt största hot på lördag är att släppa allt och bara njuta av att spela fotboll. Älska varenda sekund. Vi får dock inte glömma att Strömstad också har något att spela om, och därför inte kommer släppa till någon. Spelar vi som i första halvlek mot. Viken förra lördagen, ja då finns det väl ändå ingenting som kan stoppa oss?

#8
/Madde