Headerbild

Dam - 7 oktober, Lindome borta (kval)

2013-10-07 i Seniorlagens blogg / Dam

Då var kvalpremiären gjord. Första matchen var alltså mot Lindome som vann sin division 2 långt innan oss.

Jag tror att detta endast var till vår fördel! Vi fick slita för seriesegern, vi hade lag som SIF och Viken som var med i fighten. Lindome saknade detta motståndet, kanske var det därför vi vann.

Vi gör mål och vi räddar bollar på mållinjen, vi vinner. Lindome var bra, precis som vi förväntat oss. De var snabba och tuffa, men de lyckades ändå inte knäcka oss. Vi var taktiskt bättre. Vi jobbade och slet för varandra och det gav resultat! Vi jobbade verkligen ihop i 92+ minuter. Största skillnaden på i år och förra året är nog just det. Vi är ett lag. Förra året var vi mer uppdelade i anfall, mittfält, försvar. I år har alla en stor del i både anfall och försvar.

Som alltid är det en ära att få representera årets Vallens IF. Man njuter av varenda sekund, och man vet att man måste slita därefter. Vår bänk i år är bra, ruskigt bra! Vi har alla typer av spelare där som är hungriga på att få hoppa in och spela. Ett bra exempel i lördags var U-lagsspelaren Rebecka Steen. Ung och talangfull spelare som kommer in och spelar som hon aldrig gjort något annat!!

2-1 i första kvalmatchen betyder att vi spelar hemma redan nu på lördag mot Holmalund. Vi vet förutsättningarna och går som vanligt för seger!

Vi ses då

#8
/Madde