Headerbild

Dam - 11 oktober, inför Holmalund hemma (kval)

2013-10-11 i Seniorlagens blogg / Dam

90 minuter kvar av säsongen, 90 minuter kvar av svett och kämpaglöd. Fan vad roligt det ska bli!

Jag sitter och tänker på det som ligger närmast i bak i tiden, matchen mot Lindome .. - jag hade en halvlek på plan och en vid sidan. Känslan på plan var tuff och fokuserad. Vi spelar ett tajt och bra försvarsspel och spelar SMART! Tänk vad kloka vi blivit under året. Får en bra start dessutom när Lisa frispelar Frida som trycker in 1-0. Efter 5 min i andra halvlek säger min fot ajajaj och det är motvilligt jag säger till Jibban att det inte går längre. MEN jag är så stolt när jag sitter vid sidan och ser hur bra vi hanterar pressen, stressen och inte bara en utan flera spelare gör en av sina bästa matcher på säsongen! Klassmålet Linn-Lisa är bara ren skär glädje. Allt detta tar jag med mig när jag tänker på uppladdningen inför vår andra kvalmatch imorgon eftermiddag.

Jag vet inte så mycket om våra motståndare Holmalund, de sägs haft en lätt resa genom serien .. Dessto roligare blir det för oss att ge dom deras tuffaste match i år!Vi är ju rutinerade i den frågan. Vi har redan spelat vår tuffaste match. En gång mot SIF. En gång mot Lindome. Och nu en gång till imorgon mot Holmalund. Vi vet hur vi laddar, vi vet vad som krävs och vi ser fram emot att göra jobbet!!!

Jag har varit med om en del under min fotbollskarriär, den gamling som jag är haha, men den lagmaskin vi är med spelare, ledare och supportrar har jag aldrig tidigare upplevt! Imorgon ska vi ta på kepsen, vi ska spela med samma inställning och stabilitet som mot Lindome och krydda det med en skvätt KYLA!

Tillsammans är vi starka!

Helena #6